Mjölkfria produkter

Recension Oatly Glass med chokladsmak

Vår bedömning av Oatly Glass med chokladsmak!

Som vår första recension av mjölkfria produkter så tänkte vi recensera Oatly Glass med chokladsmak. Den är baserad på havre istället för mjölk och lämpar sig för en mjölkfri kost. Tillverkaren beskriver glassen som:

Gudomligt god choklad och härlig havre är en sådan perfekt kombination att vi undrar varför ingen kom på den före oss. Som du redan vet har vi ju trollat bort den där mjölken som brukar vara inblandad när man gör vanlig glass. Resultatet blir superläckert och iskallt underbart.

Vi har som sagt testat Oatly Glass med chokladsmak och vi är båda eniga om att den är riktigt god. Min sambo är lite mer förtjust i den än  jag, men vi båda gillar den. Den är god att äta som efterrätt, men vi tyckte att den växte extra mycket som tillbehör vid pannkakor. Glassen har en ganska kraftig smak av kakao som framhävdes till pannkakorna, så det är något vi rekommenderar.  Om ni är intresserade av att testa vårt receptet på mjölkfria pannkakor som vi gjorde så kan ni läsa det här.

Sammanfattningsvis så tycker vi att glassen är väldigt god och känns som att den kan ersätta mjölkbaserad chokladglass alla dagar i veckan. Vi tycker det är skönt att man inte behöver göra avkall på det goda i livet bara för att man vill äta en mjölkfri kost.

Om ni har testat den så får ni jättegärna också betygsätta den och lämna en kommentar.

Vart kan man köpa Oatly Glass med Chokladsmak?

Vill ni läsa mer om produkten och beställa den så kan ni göra det via vår systersida, där vi samlar och skriver om mjölkproteinfria produkter, https://www.nocow.se/oatly-mjolkfri-choklad-glass

Utvald bild mjölkfria pannkakor med chokladglass
Oatly glass med chokladsmak som tillbehör till mjölkfria pannkakor.

Fridens liljor

Mvh Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *